Beauty Centar Crystal

OBLIKOVANJE OBRVA

Oblikovanje obrva je određivanje oblika, forme i izgleda obrve te otklanjanje neželjenih dlačica.
Obrve daju karakter licu, a ako ih bojamo intenzitet boje obrva treba pratiti boju sličnu kosi. Tretmani oblikovanja obrva su osnova za lijep izgled, kako kod žena tako i kod muškaraca. Obrve uokviruju oči i čine ih vizualno većima. Kako bismo postigli savršen izgled na tretmanu oblikovanja obrva, stručan kozmetičar prilagodit će oblik obrve prateći prirodni oblik vašeg lica i oka. Uz lijepo oblikovane obrve vaše će lice izgledati mlađe, odmorenije i profinjenije. Obrve možemo oblikovati pincetom, voskom ili šećernom pastom, ovisno o želji i volji klijenta. Kod nas možete izabrati razne oblike, a najelegantnije ćete izgledati ako su vam obrve čiste i uredne.

TRETMANI LICA

Koža je vrlo važan faktor u životu i zaslužuje najbolju moguću njegu. Živi je organ koji diše i obnavlja se. Starenjem postupno gubi elastičnost što je rezultat uništavanja kolagena i elastina. Koža je glavni pokazatelj stila života, stresa, prehrane, nedostatka vremena i pažnje. Hidratizacija tj. održavanje vlage je najvažniji dio njege svakog tipa kože. 

KOJE PREPARATE KORISTIMO ?

Tretmani lica u našem salonu vrše se vrhunskim preparatima kozmetičke kuće Maria Galland. U našoj ponudi imamo za svakoga ponešto. Profesionalnom analizom kože odabiremo preparate koji Vam najbolje odgovaraju. Anti-age tretmani namijenjeni su za gospođe koje žele svoju kožu održati mladom, ublažiti nastale bore, te spriječiti nastanak novih. Klasično čišćenje lica je tretman za sve uzraste. Ovaj tretman preporuča se obaviti barem 3 puta godišnje za sve one koji nemaju iznimnih problema s kožom, a češće za sve one koji imaju problema s aknama i upalnim procesima..

IZBJELJIVANJE ZUBI

Izbjeljivanje zubi je stomatološki postupak kojim se postojeća nijansa zubi mijenja u nekoliko nijansi svijetliju, a rezultati i njihova trajnost ovise o prirodnoj boji zuba, vrsti zahvata za izbjeljivanje zubi, ali i vašem načinu života nakon zahvata. Preporučljivo bi bilo da prestanete konzumirati proizvode i namirnice koje pouspješuju tamnjenje zubi, što se prvenstveno odnosi na prestanak pušenja. 

Prednosti izbjeljivanja zubi su brojne. Ono će vratiti ljepotu vašim zubima i osmijehu, a suvremena sredstva izbjeljivanja zubi poput Opalescence Boost gela nemaju samo estetsku funkciju, već i zdravstvenu zaštitu: štite vaše zubno meso, ublažavaju osjetljivost zubi, jačaju zubnu caklinu i spriječavaju nastanak karijesa.

Danas postoji nekoliko metoda za učinkovito i uspješno izbjeljivanje zubi, a njihov izbor ovisi o uzroku i stupnju njihovog tamnjenja koje ćemo procijeniti tijekom pregleda, a nakon toga vam preporučiti metodu koja najbolje odgovara vašim zubima.