Beauty Centar Crystal

ZAŠTO EKSTENZIJE TREPAVICA?

Lijepe, duge i voluminozne Crystal lashes trepavice san su svake žene. Čine oči odmornijima i više otvorenima te daju zavodljiv pogled. Idealan su način da uz malo truda uvijek izgledate sređeno. Njihov je zadatak prirodnim trepavicama dati dužinu i volumen koji nemaju. Najčešće se stavljaju trepavice 2-3 mm duže od prirodnih kako bi dojam bio što prirodniji. Trepavice imaju ciklus u kojem opadaju, a traje otprilike mjesec do dva. Zanimljivo je da svaka trepavica pojedinačno ima svoj životni vijek! 

UGRADNJA CRYSTAL LASHES TREPAVICA

Kod ugradnje Crystal lashes trepavica, stavlja se 1-10 ekstenzija na prirodnu i tako se stvara volumen i dužina, a ekstenzije trepavica će trajati koliko i život same prirodne trepavice. Kroz 3 do 6 tjedna, trebale bi otpasti sve trepavice i izrasti nove. Upravo zato, svakih 2-4 tjedna se ekstenzije trepavica moraju nadopunjavati, želimo li da uvijek izgledaju uredno. Crystal lashes ljepilo s kojim se trepavice lijepe nije otporno na ulje, što znači da ne smijete skidati šminku s proizvodima koji sadrže ulje nego sa Crystal lashes pjenicom za čišćenje ekstenzija.

Najveća je zabluda da ljepilo može usporiti rast trepavica ili ih smanjiti – ne, ne može, ali ako su ekstenzije trepavica preteške za tvoju prirodnu trepavicu može ih oštetiti pa će sporije rasti. Doduše, na ljepilo možete biti alergični, pa bi bilo dobro prije prvog stavljanja trepavica testirati ljepilo, ili ako primijetiš crvenilo ili oticanje, otići na skidanje u salon.  Crystal lashes – ekstenzije trepavica vas čine božicom – daju vam najljepši pogled koje ste imale.  U svakom slučaju, vrijedi ih isprobati barem jednom za kakvu posebnu priliku ili ljeti jer ćete s njima moći i roniti bez brige da nestanu ili se razmažu. Super su! Isprobajte i Vi Crystal lashes trepavice!